Rohkaisevaa - Tukevaa - Yksilöllistä - Ohjaavaa imetysohjausta

Rohkaisevaa - Tukevaa - Yksilöllistä - Ohjaavaa imetysohjausta

Imetysvalmennus ja muut palvelumme

Katso: Ammattilaisille »

imetysImetysvalmennus

Imetykseen on hyvä valmistautua jo raskausaikana. Imetysvalmennuksella voi saada lisää varmuutta ja hyvät tiedot imetyksen perusasioista auttavat pääsemään alkuun. Valmennuksessa annetaan tietoa ja siellä saa vastauksia omiin kysymyksiin. Valmennukseen on mahdollista osallistua joko ryhmässä tai yksilöllisesti, myös puoliso tai tukihenkilö on aina tervetullut mukaan.

Imetysohjauskäynti

Yksilöllistä ohjausta erilaisissa imetyksen haasteissa. Siitä huolimatta, että monilla vanhemmilla on hyvät tiedot raskaus- ja lapsivuodeajasta, voi vastaan tulla odottamattomia haasteita. Asiat eivät suju kuten on ajateltu. Imetys voikin tuntua vaikeammalta, mitä on osannut odottaa. Edessä voi olla erityisiä imetysongelmia, ja toisinaan äiti tarvitsee vain tukea ja rohkaisua. Silloin on tärkeää, että on mahdollisuus saada apua kokeneelta ja asiantuntevalta henkilöltä, joka kuuntelee, antaa ohjausta ja tukea – kiireettömästi, asiakkaan omassa kodissa. Yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelemme yksilöllisen imetysohjaussuunnitelman, jonka avulla pyrimme mahdollistamaan imetyksen jatkumisen toiveiden mukaan. Tarjoamme teille tietoa, jonka varassa voitte itse tehdä ratkaisut.

imettäminen

Jos aiempi imetys ei ole onnistunut suunnitelmien mukaan, on kokemus hyödyllistä käydä läpi ja miettiä mikä aiempaan tilanteeseen mahdollisesti vaikutti. Samalla voi tehdä suunnitelmaa seuraavaan kertaan. Imetykseen vaikuttaa aina sekä äiti että vauva, joten jokaisen lapsen kanssa imetys on erilaista. Myös hyvä suunnittelu antaa keinoja selviytyä.

Kotikätilöpalvelut

Imetysohjauskäyntien yhteydessä tarjoamme myös kätilöpalveluita, mm. hakastenpoisto.


Ammattilaisille

Imetysohjaajakoulutus 20h

WHO:n Vauvamyönteisyysohjelman mukainen sisältö. Lisätietoja koulutuksesta annamme mielellämme sähköpostitse.

Täydennyskoulutus

Aihe-esimerkkejä:

  • rintamaidon koostumus
  • kipu imettäessä
  • ihokontakti imetyksen apuna
  • maidonerityksen käynnistäminen ja ylläpitäminen lypsäen

Ota yhteyttä, niin kokoamme paketin toiveidenne ja tarpeidenne mukaan yhdestä tai useammasta aiheesta.


« takaisin

Mammae - imetysluottamusta
info@mammae.fi

Marikoo Kotisivuratkaisut