Rohkaisevaa - Tukevaa - Yksilöllistä - Ohjaavaa imetysohjausta

Rohkaisevaa - Tukevaa - Yksilöllistä - Ohjaavaa imetysohjausta

Mammae -imetysluottamusta

Me autamme Teitä pääsemään toivomaanne imetystavoitteeseen. Olemme Sinua ja perhettäsi varten!Mammae syntyi kolmen kätilön intohimosta imetysasioihin. Nimi Mammae kuvaa suoraan toimintaamme. Latinasta käännettynä mammae tarkoittaa rintarauhasta. Sanan sisältä voi löytää myös muita merkityksiä. Mamma tarkoittaa useammallakin kielellä äitiä, amma sen sisällä käännettyä ruotsista suomeksi merkitsee imettämistä.

Vanhemmiksi tuleminen on hyvin erityistä aikaa elämässä. Jokaisella perheellä on omat ajatuksensa vauvan hoidosta ja ruokintatavoista. Suomessa suositellaan yksinomaista imetystä, kunnes lapsi on kuuden kuukauden ikäinen, ja imetyksen jatkumista muun ravinnon ohella vuoden ikään, äidin niin halutessa sen jälkeenkin. Me autamme Teitä pääsemään niihin tavoitteisiin, joita toivotte, oli se sitten imetystä kuukausi tai useampia vuosia. Olemme Sinua ja perhettäsi varten!

Kaikki Mammaen kätilöt ovat saaneet IBCLC –sertifikaatin vuonna 2013 ja Varsinais-Suomessa (Turku, Salo) olemme ainoat kyseisen sertifikaatin omaavat henkilöt. Toimintaamme sitoo vaitiolovelvollisuus.

Palvelujamme voit hyödyntää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä!

imetysohjauspalvelumme »


« takaisin

Mammae - imetysluottamusta
info@mammae.fi

Marikoo Kotisivuratkaisut