Rohkaisevaa - Tukevaa - Yksilöllistä - Ohjaavaa imetysohjausta

Rohkaisevaa - Tukevaa - Yksilöllistä - Ohjaavaa imetysohjausta

Mammaen kätilöt

Katso: Mikä on IBCLC ja sen merkitys?

Leena KaunistoOlen Leena Kaunisto, kätilö, imetysohjaaja ja -kouluttaja sekä IBCLC. Kätilön työstä minulla on yli 20 vuoden kokemus. Pääsääntöisesti olen työskennellyt synnytysvuodeosastolla, jossa ohjaan päivittäin uusia äitejä ja heidän puolisoitaan imetyksen ensipäivinä.

Imetysohjaus ja sen kehittäminen on ollut lähellä sydäntäni jo vuosien ajan, ja jatkuva opiskelu on vain lisännyt motivaatiota asiaa kohtaan. Olen lisäksi toiminut yli kymmenen vuoden ajan imetysohjaajakouluttajana ja pitänyt WHO:n 20h imetysohjaajakoulutusta sekä imetyksen täydennyskoulusta ammattilaisille. Tarjoan imetysohjausta myös englanniksi.

Toiminimi: Imetysohjaus Leena Kaunisto (y-tunnus 2585766-8)


Petronella SeveliusOlen Petronella Sevelius, kätilö, MscPH (Kansanterveystiede), imetysohjaaja ja IBCLC. Vuodesta 2005 olen työskennellyt kätilönä sekä synnytyssalissa että synnytysvuodeosastolla, pääsääntöisesti uusien perheiden parissa synnytyksen jälkeen. Minulla on monen vuoden kokemus imetysohjauksesta ja jatkuva imetyskoulutus kuuluu arkeeni. Tarjoan imetysohjausta myös ruotsiksi ja englanniksi.

Toiminimi: Imetysohjaus Petronella Sevelius (y-tunnus 2588677-6)


Nina MäkiläTällä hetkellä poissa toiminnasta. Olen Nina Mäkilä, kätilö, imetysohjaaja ja IBCLC. Työskentelen synnytysvuodeosastolla auttaen äitejä ja perheitä imetyksen ensiaskelissa. Tämän lisäksi pidän WHO:n 20h imetysohjaajakoulutuksia sekä täydennyskoulutuksia imetyksestä. Kiinnostus imetykseen heräsi jo opiskeluaikana, kun huomasin, miten paljon vaikutusta hyvällä ohjauksella ja tuen antamisella voi olla perheiden imetystavoitteiden saavuttamisessa. Tarjoan imetysohjausta myös englanniksi.

Toiminimi: Tmi Nina Mäkilä (y-tunnus 2588496-5)


Mikä on IBCLC ja sen merkitys?

International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) on terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut imetykseen. IBCLC on ainoa maailmanlaajuisesti tunnustettu imetyksen erityisasiantuntija. Sertifikaatin myöntää kansainvälinen International Board of Lactation Consultant Examiners (IBLCE).

IBCLC:n tulee sertifikaatin saadakseen kouluttautua sekä hankkia jatkuvasti tietoa ja taitoa imetyksestä sekä maidon erityksestä. Osoittaakseen tietojen ja taitojen ajantasaisuuden, tulee IBCLC:n sertifioitua uudelleen joka viides vuosi.

Vuonna 2005 saimme Suomeen ensimmäisen IBCLC sertifioidun henkilön. Tällä hetkellä (v.2019) Suomessa toimii 23 IBCLC:tä. Turun seudulta me olemme ensimmäiset (v. 2013) IBCLC sertifioinnin saaneet henkilöt.


« takaisin

Mammae - imetysluottamusta
info@mammae.fi

Marikoo Kotisivuratkaisut