Mammaen kätilöt

Katso: Mikä on IBCLC ja sen merkitys?

Leena KaunistoOlen Leena Kaunisto, kätilö, imetysohjaaja ja -kouluttaja sekä IBCLC. Kätilön työstä minulla on yli 20 vuoden kokemus. Pääsääntöisesti olen työskennellyt synnytysvuodeosastolla, jossa ohjaan päivittäin uusia äitejä ja heidän puolisoitaan imetyksen ensipäivinä.

Imetysohjaus ja sen kehittäminen on ollut lähellä sydäntäni jo vuosien ajan, ja jatkuva opiskelu on vain lisännyt motivaatiota asiaa kohtaan. Olen lisäksi toiminut yli kymmenen vuoden ajan imetysohjaajakouluttajana ja pitänyt WHO:n 20h imetysohjaajakoulutusta sekä imetyksen täydennyskoulusta ammattilaisille. Tarjoan imetysohjausta myös englanniksi.

Toiminimi: Imetysohjaus Leena Kaunisto
(y-tunnus 2585766-8)


Mikä on IBCLC ja sen merkitys?

International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) on terveydenhuollon ammattilainen, joka on erikoistunut imetykseen. IBCLC on ainoa maailmanlaajuisesti tunnustettu imetyksen erityisasiantuntija. Sertifikaatin myöntää kansainvälinen International Board of Lactation Consultant Examiners (IBLCE).

IBCLC:n tulee sertifikaatin saadakseen kouluttautua sekä hankkia jatkuvasti tietoa ja taitoa imetysohjauksesta sekä maidon erityksestä. Osoittaakseen tietojen ja taitojen ajantasaisuuden, tulee IBCLC:n sertifioitua uudelleen joka viides vuosi.

Marikoo kotisivujen suunnittelu